4017_sf.proorocdaniel_s0bp.jpgPreot paroh: Cucul Daniel Constantin Adresa: Poligonul industrial, C/ Blasco de Garay, nr: 20 Villarrobledo, Spania. Numere de telefon: +34642957117 ori +34633122760 Adresa de email: parohiaortodoxavillarrobledo@yahoo.com

joi, 27 decembrie 2012

Romanii din Villarrobledo – sub ocrotirea Sfantului Prooroc Daniel



      Pentru orice parohie sarbatorirea hramului este un motiv de mare bucurie. Asa a fost si pentru credinciosii Parohiei « Sfantul Prooroc Daniel » din Villarrobledo, care si-au sarbatorit sfantul ocrotitor al parohiei duminica, 23 decembrie 2012. Deoarece Sfantul Prooroc Daniel este cinstit in data de 17 decembrie, intr-o zi de luni anul acesta, parintele paroh a hotarat sa organizeze hramul duminica, 23 decembrie, fiind o zi nelucratoare in care credinciosii pot participa intr-un numar cat mai mare la Sfanta Liturghie.

Alaturi de parintele paroh, Daniel Cucul au mai partcipat la Sfanta Liturghie, tatal acestuia, parintele Gheorghe Cucul precum si parintele ortodox ucrainean din Villarrobledo impreuna cu intreaga comunitate ortodoxa ucraineana.
Aflandu-ne atat de aproape de Sfanta Sarbatoare  a Nasterii Domnului, dupa Sfinta Liturghie a urmat un concert de colinde sustinut de catre copiii care participa la ora de religie pregatiti de catre doamna preoteasa, Adelina Maria Cucul.
Desi spatiul unde se savarsesc slujbele religioase nu este unul foarte generos, la final am indraznit sa organizam o agapa frateasca cu bucate de post pregatite de doamnele din parohia noastra.
Speram ca intreaga zi a fost o binecuvantare pentru toti cei care au fost prezenti. Dorim sa multimim comunitatii ortodoxe ucrainiene pentru ca au raspuns invitatiei noastre, doamnelor care au pregatit masa cu bunatati, doamnei preotese pentru concertul de colinde si tuturor celor care au participat la acest eveniment special din viata parohiei noastre.

                               Adelina Maria Cucul















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu