4017_sf.proorocdaniel_s0bp.jpgPreot paroh: Cucul Daniel Constantin Adresa: Poligonul industrial, C/ Blasco de Garay, nr: 20 Villarrobledo, Spania. Numere de telefon: +34642957117 ori +34633122760 Adresa de email: parohiaortodoxavillarrobledo@yahoo.com

joi, 18 octombrie 2012

Bucurie impartasita alaturi de credinciosii ortodocsi ucrainieni din Villarrobledo




          Sarbatorirea hramului unei bisericii este mereu un motiv de bucurie pentru toti credinciosii din orice parohie. Anul acesta, pe data de 14 octombrie, comunitatea ortodoxa ucraineana si-a sarbatorit hramul  bisericii, "Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului", ocazie cu care am fost invitati  si noi, credinciosii ortodosci romani din oras, impreuna cu parintele nostru paroh, sa luam parte la acest binecuvantat eveniment.
          Astfel ca, duminica dupa savarirea in biserica noastra a Acatistului Cuvioasei Parascheva, toti  credinciosii prezenti impreuna cu parintele au plecat la capela veche a cimitirului din oras, spre a participa la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie alaturi de comunitatea ucraineana.
            Ne bucuram ca am putut fi alaturi de fratii nostri ortodocsi ucrainieni intr-o zi atat de deosebita si ne-am bucurat impreuna de binecuvantarea pe care o revarsa Maica Domnului prin Cinstitul sau Acoperamant, asupra noastra, a tuturor.  





           Ii multumim parintelui ucrainean Petru pentru invitatie si pentru modul in care ne-au primit alaturi de ei in aceasta zi de mare sarbatoare.
          

                                                                            Adelina Maria Cucul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu