4017_sf.proorocdaniel_s0bp.jpgPreot paroh: Cucul Daniel Constantin Adresa: Poligonul industrial, C/ Blasco de Garay, nr: 20 Villarrobledo, Spania. Numere de telefon: +34642957117 ori +34633122760 Adresa de email: parohiaortodoxavillarrobledo@yahoo.com

marți, 6 martie 2012

Unitate in Duminica Ortodoxiei



   Prima duminica din Postul Sfintelor Pasti, duminica dedicata credintei ortodoxe a fost sarbatorita in Parohia Ortodoxa Sfantul Prooroc Daniel”din Villarrobledo prin comuniune in rugaciune cu credinciosii comunitatii ortodoxe ucrainene din orasul nostru.

   Astfel, Sfanta si Dumnezeasca Liturghie a Sfantului Vasile Cel Mare a fost savarsita de catre parintele paroh roman, parintele Cucul Dan Constantin si parintele paroh ucrainean Petru la capela „Nuestra Señora De Las Angustias”.
   La Sfanta Liturghie a participat un numar considerabil de credinciosi ai ambelor comunitati, bucurandu-se de impreuna slujire, ca popoare crestine ortodoxe.
      Pentru ca anul acesta duminica ortodoxiei s-a sarbatorit in prima saptamana a lunii martie, duminica in care in parohia noastra s-au impartit martisoare, atat doamnele cat si domnisoarele din comunitatea ucraineana au primit cate o felicitare si un martisor, cunoscand astfel traditia romaneasca a inceputului de primavara.
     Multumim parintelui Petru cat si intregii comunitati pastorite de sfintia sa pentru ca au acceptat invitatia parintelui Cucul Dan Constantin, de a sluji in duminica ortodoxie impreuna ca si frati crestini ortodocsi.
    Multumim de asemenea comunitatii catolice din oras pentru ca ne-a pus la dispozitie acest spatiu intr-o zi atat de speciala pentru intreaga comunitate ortodoxa.

Cucul Adelina Maria.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu