4017_sf.proorocdaniel_s0bp.jpgPreot paroh: Cucul Daniel Constantin Adresa: Poligonul industrial, C/ Blasco de Garay, nr: 20 Villarrobledo, Spania. Numere de telefon: +34642957117 ori +34633122760 Adresa de email: parohiaortodoxavillarrobledo@yahoo.com

marți, 6 martie 2012

Martisor, martisor, de primavara vestitor.....


         Putem sustine ca in Parohia ¨Sfantul Prorooc Daniel¨ din Villarrobledo, primavara a sosit de vreme ce, duminica, patru martie, dupa Sfanta Liturghie, atat fetitele si domnisoarele, cat si doamnele din parohia noastra au primit cate o felicitare si cate un martisor, vestitor al primaverii.


         Felicitarile si martisoarele au fost realízate de catre un grup de copii si tineri creativi ai parohiei noastre, acestia  fiind sustinuti si indrumati de catre doamna preoteasa, Adelina Maria Cucul.




         Credem ca actiunea noastra si-a atins scopul avand in vedere ca am reusit sa bucuram si sa descretim fruntile domnisoarelor si doamnelor  din parohia noastra prin acest semn al entuziasmului, al optimismului si al reinvierii la viata a naturii, readucandu-ne totodata cu toti aminte de aceasta frumoasa traditie romaneasca.


                                                                                               Cucul Adelina Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu