4017_sf.proorocdaniel_s0bp.jpgPreot paroh: Cucul Daniel Constantin Adresa: Poligonul industrial, C/ Blasco de Garay, nr: 20 Villarrobledo, Spania. Numere de telefon: +34642957117 ori +34633122760 Adresa de email: parohiaortodoxavillarrobledo@yahoo.com

marți, 27 decembrie 2011

Seara de rugaciune si colind



În Ajunul Crăciunului, în Parohia Ortodoxă ¨Sfântul Prooroc Daniel¨ din Villarrobledo, după slujba de seară, s-a organizat o seară de colinde românești la care au participat credincioșii parohiei. A fost o seară binecuvântată, o întâlnire de suflet pentru întreaga comunitate românească din zonă.









Un grup de aproximativ treizeci de credincioși,copii, tineri și vârstnici, au colindat apoi la ușa casei parohiale, făcând astfel o surpriză deosebit de plăcută părintelui paroh, Dan Constantin Cucul, care i-a poftit cu drag în casă și le-a oferit bucate tradiționale românești.
În ziua Praznicului Nașterii Domnului, după Sfânta Liturghie cele mai tinere vlăstare ale parohiei s-au bucurat de darurile primite din sacul lui Moș Crăciun.Șirul colindelor a continuat și în ziua următoare când au fost oferite din partea parohiei daruri pentru copiii cu dizabilități de la Asociația Spaniolă Asprona.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de biserica noastră în organizarea și desfășurarea acestor frumoase manifestări. Dumnezeu să vă răsplătească pentru jertfa adusă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu